Z auta ukradol golfové palice, dopravná nehoda motocykla

26.10.2006 Celý región

Z auta ukradol golfové palice:\r\nPolicajti z Medzilaboriec vyšetrujú včerajšiu krádež vlámaním do osobného auta Škoda Octavia, ktoré bolo zaparkované na Ulici...
Z auta ukradol golfové palice:
Policajti z Medzilaboriec vyšetrujú včerajšiu krádež vlámaním do osobného auta Škoda Octavia, ktoré bolo zaparkované na Ulici Andyho Warhola v Medzilaborciach.

Včera o 20:30 h oznámil na polícii v Medzilaborciach 56 ročný Austrálčan, že mu bolo vykradnuté auto, ktoré ma požičané. Policajti vyšetrovaním zistili, že ku krádeži došlo v čase medzi 19:00 h a 20:15 h. Zatiaľ neznámy páchateľ po prekonaní uzamykacieho systému ukradol z batožinového priestoru fotoaparát, osobné veci oznamovateľa a vak s golfovými palicami.
Celková spôsobená škoda bola vyčíslená na 142 340. - Sk.

Dopravná nehoda motocykla:
Bardejovskí dopravní policajti vyšetrujú včerajšiu dopravnú nehodu motocykla Jawa 250 v obci Hažlín, okr. Bardejov.
V čase o 17:30 h sa viezli po ceste v Hažlíne na motorke vyradenej z evidencie dvaja miestny 15 ročný chlapci. Pri prechádzaní mierne ľavotočivej zákruty v dôsledku neprispôsobenia rýchlosti jazdy svojím schopnostiam, nezvládol vodič vedenie motorky a vyšiel s ňou na trávnatý porast po pravej strane cesty. Následne zišiel do priekopy, kde narazil do betónového priepustu. Vodič motocykla utrpel zranenia s dobou liečenia 2-3 týždne a jeho spolujazdec sa bude zo zranení liečiť 6 mesiacov. Dychovou skúškou u vodiča nebolo zistené požitie alkoholických nápojov.
 

Vyberte región

mark